Geodézia Komárno

Földmérő szolgáltatások

Kezdetek

1992 óta dolgozunk a földmérő szakmában, 1998-ig alkalmazottként, azóta pedig mint magánvállalkozók. A 90-es évek még bővelkedtek nagy volumenű, sok színű munkákban, melyekben mi is részt vettünk, pl. előkészítő magassági rajz vízerőmű tervezéséhez, a pati fürdő térképezése, állami földek tulajdonjogi rendezése, stb.

Cégalapítás

Cégünk megalakulása óta is több gazdasági udvar, szövetkezeti és kertészszövetségi szőlők tulajdonjogi rendezését, szántóföldek magasságrajzát, rendezését, gyári építkezésekhez magasságrajzokat, külső és belső technológiák részletes bemérését, kivitelezés utáni pontosság-ellenőrzést, nagy szemétlerakóhelyek bemérését köbözéshez, építkezések alapjainak kitűzését végeztük el, valamint több ezer vázrajzot ill. határkitűzést magántulajdonosok részére.

Jó kapcsolatok

Büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy több községi hivatallal és nagy céggel tartjuk a munkakapcsolatot az első megrendelésük óta, köszönhetően hozzáállásunknak, segítőkészségünknek, s ha nem túl nagy szerénytelenség : munkáink minőségének. Fontosnak tartjuk, hogy a szakmabeli cégekkel, geodéziát érintő hivatalokkal jó kapcsolatot ápolunk, több építészeti tervező-irodával, ingatlan-közvetítővel, ingatlanbecslővel is baráti viszonyban vagyunk, ami mindig meggyorsítja az ügyintézést.

Eszközök és felszerelés

Gépparkunkat a gyors és pontos munkavégzés jegyében alakítottuk ki. Suzuki Jimny terepjáró autóval járunk a helyszínre, Altus APS-3 GPS antennával, SurvCE mérőszoftverrel ellátott Archer mezei számítógéppel, Trimble M3 mérőállomással, Leica Disto A3 lézertávmérővel végezzük méréseinket, Windows operációs rendszerű számítógépeinken IntelliCAD-alapú, saját fejlesztésű szoftverrel dolgozzuk föl munkáink döntő részét, mely kimeneti fájlja (.dxf, .dwg) megegyezik az építészek által használt AutoCAD alkalmazásokéival, megkönnyítve az egymás közti adatcserét.

Munkamenet

A munkamenetünk a következő : – kapcsolatfelvétel az irodában, vagy a helyszínen, – adatok beszerzése – mérés a terepben ( bizonyos műveletek már a helyszínen is megoldhatók ) – feldolgozás – amennyiben vázrajzról van szó : leadás a hivatalba ( a hivatalnak 7 munkanap áll rendelkezésére a vázrajz hitelesítéséhez ) – kitűzés a terepben, rajzok eljuttatása a megrendelőhöz

Amennyiben felkeltettük érdeklődését nézze át szolgáltatásainkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk