Geodézia Komárno

Földmérő szolgáltatások
  • Kataszteri Geodézia
  • Építészeti Geodézia
  • Térképészeti Földmérés
Geodézia Komárno - Pákozdi & Fülöpp földmérőiroda

Rólunk

1992 óta dolgozunk a földmérő szakmában, 1998-ig alkalmazottként, azóta pedig mint magánvállalkozók. A 90-es évek még bővelkedtek nagy volumenű, sok színű munkákban, melyekben mi is részt vettünk, pl. előkészítő magassági rajz vízerőmű tervezéséhez, a pati fürdő térképezése, állami földek tulajdonjogi rendezése, stb.

Geodetické Služby Földmérési Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Kataszteri geodézia - vázrajz (geometrický plán) készítése, telekhatár kitűzése.
Építkezések - hely- és magasságrajz a tervező számára, építési terület kitűzése, építmény alapjainak kitűzése, stb. Egyéb földérő szolgáltatások - pótföld kimérése, identifikáció, tulajdonjogi és használati térképek egybevetése, és még sok egyéb.

[:sk]Geodetické Informácie [:hu]Geodéziai Információk

Geodéziai Információk

Ha a kataszteri hivatalba, földhivatalba, földalapkezelő hivatalbal, a városi vagy községi hivatalba készülünk, hasznos úgy útnak indulni, hogy tudjuk az ingatlanunk kataszterét, parcellaszámát, vagy az épület-összeírási számot (súpisné číslo), vagy a tulajdonlapunk (list vlastníctva) számát. A postacím gyakran egyáltalán nem segít.

Üdvözöljük a Geodézia Komárno honlapján!

A geodézia Komárno a Pákozdi & Fülöpp földmérőiroda weblapja. Oldalainkon információkat, tanácsokat talál az ingatlanjával kapcsolatos intéznivalókhoz, az ingatlan és a különböző hivatalok (pl.: kataszteri avagy telekkönyvi hivatal, földhivatal, városi vagy községi hivatal, Szlovákia földalapját kezelő hivatal) közti összefüggések megértéséhez.

Ugyanakkor honlapunk fő célja a közvetlen kapcsolatteremtés Önnel, hiszen minden eset más, és a hivatalos folyamatok részletei, sajnos, állandaóan változnak, így a legbiztosabb, ha irodánkban, az Ön konkrét adatai alapján nézünk utána a teendőknek.

Nagyon gyakori eset, hogy az épületek pontatlanul, vagy egyáltalán nem szerepelnek a kataszteri térképen ill. tulajdonlapon, hogy eltérő a térképen és a tulajdonlapon vezetett állapot, hogy rendezetlen a használó tulajdoni joga.

Ha ezek felől Ön sincs teljesen meggyőződve, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön , a nyilvántartásból észlelhető esetleges hiányosságoknak, hibáknak ingyen utánanézünk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi gombra kattintva.

Kataszteri szolgáltatások

A Geodézia Komárno kataszteri szolgáltatásai akkor lesznek kifejezetten hasznosak, amikor egy ingatlan alaprajzi, használati, tulajdoni vagy egyéb jogi változtatására készülünk, ha új ingatlant akarunk bejegyeztetni, vagy, ha ezeket igazoló dokumentációra, információra van szükségünk.

Mi segítünk, ha önnek vázrajzra (geometrický plán) van szüksége építmények legalizációjához, telekosztáshoz, tulajdonjogi rendezéshez, közös tulajdon szétválasztásához, vagy éppen szolgalmi jog bejegyzéséhez. Ezen kívül természetesen telekhatár kitűzésében is szívesen segítünk.

Geodézia Komárno kataszteri szolgáltatásai

Építkezési szolgáltatások

A Geodézia Komárno különféle építési munkálatok során is hasznos segítséget nyújthat. Megoldjuk például, ha a tervezőnek helyrajzra és magasságrajzra van szüksége. Továbbá elvégezzük az építési terület kitűzését, az építmény alapjainak kitűzését, alapmagasság kijelölését, vezetékek helyének kitűzését és a kész vezetékek bemérését, vagy épp összehasonlítjuk a tervezett és a megvalósult építményt. 

Természetesen az általunk elvégzett munkával kapcsolatos hivatalos ügyintézésében ügyfeleink rendelkezésére állunk.

 

Elégedett Ügyfeleink

Hívjon most!

Amennyiben tetszett a rövid bemutatkozásunk, és geodéziai információra vagy földmérői szolgáltatásra van szüksége ne hezitáljon, keressen minket bizalommal!